У Києві п'яний водій протаранив легковик: під сидінням знайшли гранату (ФОТО)

На місце аварії викликали слідчих

У Києві в Оболонському районі на вулиці Богатирській водій автомобіля протаранив припаркований легковик. У крові порушника виявили 2,56 проміле алкоголю, а в салоні авто знайшли гранату. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в прес-службі Патрульної поліції Києва у Фейсбуці.

"Днями вночі екіпаж поліції отримав повідомлення про ДТП на вулиці Богатирській. Водій автомобіля Hyundai протаранив припаркований Ford. Прибувши на місце виклику, інспектори виявили 46-річного водія Hyundai – винуватця аварії. У нього виявили явні ознаки алкогольного", - повідомили поліцейські.

Патрульні  за допомогою приладу Драгер виміряли кількість алкоголю в крові чоловіка. Показник становив 2,56 проміле, що в 13 разів перевищує норму.

Окрім цього, під час огляду салону авто патрульні під сидінням виявили протипіхотну гранату.

"На винуватця патрульні склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та викликали на місце слідчо-оперативну групу для з'ясування всіх обставин події", - зазначили патрульні.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві викрили шахраїв, які привласнювали квартири померлих. У Києві затримано організаторів злочинного угруповання, яких підозрюють у здійсненні махінацій із нерухомістю померлих осіб. Зокрема зазначається, що підозрювані вже заволоділи шістьма квартирами в Києві. Незаконні угоди укладали тоді, коли в померлих не було близьких родичів, які б могли претендувати на житло. Нотаріус передавала дані учасникам злочинного угруповання, щоб вони змогли оволодіти квартирою.

Також "Коментарі" писали, що Нацгвардія у Києві затримала двох російських інформаторів. Нацгвардійцями вдалося затримати в Києві двох чоловіків, які виявилися російськими інформаторами й збирали дані для ворога, зокрема фотографували місцерозташування військових. 

Читайте на порталі "Коментарі": СБУ викрила масштабну схему розкрадання військової гуманітарки для Нацгвардії. Організатори схеми - засновник і керівник київської мережі магазинів, яка спеціалізується на продажі товарів військового призначення, і директор київської комерційної структури. Слідчі ДБР провели санкціоновані обшуки на місцях проживання підозрюваних в організації схеми, у магазинах і на складах. Також було вилучено 120 тисяч незареєстрованих набоїв вогнепальної зброї.

Читайте также