У Київській області стався вибух: загинув підліток

Хлопець намагався розібрати предмет, схожий на військову зброю

У Київській області в селі Королівка 26 липня стався вибух, внаслідок якого загинув 16-річний хлопець. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Телеграм-каналі ДСНС України.

"26 липня о 16:09 до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району від працівників швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що в с. Королівка стався вибух", - повідомили в ДСНС.

У повідомленні зазначається, що вибух стався на подвір'ї одного з будинків села. Підліток вирішив самостійно розібрати предмет, який зовні нагадує військову зброю. Від вибуху хлопець загинув.

У ДСНС зазначили, що в разі виявлення підозрілого предмета не потрібно до нього підходити чи чіпати його. Найкраще рішення - зателефонувати "101".

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Білій Церкві чоловікам підробляли довідки про непридатність для втечі з України: деталі схеми. Двоє чоловіків з Білої Церкви підробляли документи, завдяки яким чоловіки призовного віку без проблем виїжджали за кордон. Підозрювані організували виробництво не тільки довідок про непридатність, але й допомагали в переправленні людей через державний кордон України.

Також "Коментарі" писали, що в Києві затримали росіянина, якого підозрюють у диверсіях: в МВС повідомили подробиці. У МВС зазначили, що чоловік - уродженець Камчатської області, має українське громадянство й прибув до Києва на кілька днів, щоб зайнятися відбудовою мосту в одному з населених пунктів області.

Читайте на порталі "Коментарі": в “Охматдиті” помер підліток із Броварів, який після купання у ставку підчепив інфекцію. Хлопець із Броварів 30 червня покупався у ставку на Черкащині. 11 липня у підлітка почали з'являтися перші симптоми хвороби. Батьки хлопця звернулися до приватної лікарні, де йому назначили амбулаторне лікування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися