У Києві внаслідок потрійного ДТП сталося загоряння: в одному з авто затисло жінку

Літню жінку деблокували з авто й госпіталізували

27 липня в Печерському районі Києва сталася ДТП за участі двох легковиків й маршрутного автобусу. В результаті аварії одне авто спалахнуло, а в іншому затисло жінку. Також була пошкоджена задня частина автобуса. Як повідомляють "Коментарі", відповіна інформація з'явилася на Фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у місті Києві.

У повідомленні ДСНС зазначається, що повідомлення про ДТП надійшло о 6:40. Учасниками аварії стали авто Kia Optima та Opel Zafira, а також автобус.

“В автомобілі Kia сталося загоряння у моторному відсіку, яке до прибуття вогнеборців самостійно намагалися погасити небайдужі громадяни. Прибувши на місце, бійці ліквідували займання. В автомобілі Opel між сидінням та панеллю приладів було заблоковано жінку 1947 року народження. За допомогою гідравлічного інструменту жінку із забоями було деблоковано із понівеченої автівки та передано медикам для подальшої госпіталізації“, - йдеться в повідомленні ДСНС.

Наразі правоохоронні органи встановлюють причини й обставини ДТП.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Білій Церкві чоловікам підробляли довідки про непридатність для втечі з України: деталі схеми. Двоє чоловіків з Білої Церкви підробляли документи, завдяки яким чоловіки призовного віку без проблем виїжджали за кордон. Підозрювані організували виробництво не тільки довідок про непридатність, але й допомагали в переправленні людей через державний кордон України.

Також "Коментарі" писали, що в Києві затримали росіянина, якого підозрюють у диверсіях: в МВС повідомили подробиці. У МВС зазначили, що чоловік - уродженець Камчатської області, має українське громадянство й прибув до Києва на кілька днів, щоб зайнятися відбудовою мосту в одному з населених пунктів області.

Читайте на порталі "Коментарі": в “Охматдиті” помер підліток із Броварів, який після купання у ставку підчепив інфекцію. Хлопець із Броварів 30 червня покупався у ставку на Черкащині. 11 липня у підлітка почали з'являтися перші симптоми хвороби. Батьки хлопця звернулися до приватної лікарні, де йому назначили амбулаторне лікування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися