Народилася в сорочці: на Київщині із 5-метрової ями з водою врятували дівчинку (ФОТО)

Дівчинка дивом не постраждала

У Білій Церкві рятувальникам вдалося витягнути з 5-метрової ями, яка була наповнена водою із сміттям, дівчинку. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в прес-службі Головного управління ДСНС України у Київській області у Фейсбуці.

У ДСНС повідомили, що дівчинка після падіння в таку глибоку яму дивом не постраждала.

Яма, у яку впала дівчинка, знаходиться в напівзруйнованій будівлі, тому порятунок дитини рятувальники вважають дивом.

У ДСНС звернулися до дорослих із закликом не залишати своїх дітей без нагляду, щоб запобігти подібним випадкам.

Як повідомляли раніше "Коментарі", знищений ракетою київський ТРЦ Retroville повністю відновив свою роботу. 29 липня повністю відновив свою роботу торговельно-розважальний центр Retroville в Подільському районі в Києві. Раніше ТРЦ був частково зруйнований ракетним ударом ворога. У ТРЦ для відвідувачів тепер відкриті понад 50 магазинів і закладів. Зокрема тепер можна відвідати магазини косметики, ювелірних прикрас, одягу, відпочити в кафе чи ресторанах.  Також повідомляється, що кінотеатр Multiplex відновив свою роботу в ТРЦ Retroville.

Також "Коментарі" писали, що київський університет просить допомогти 20-річному студенту, який отримав тяжке поранення у Лисичанску. Студент 3-го курсу Економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Єгор Шаповалов з березня воює в лавах Збройних сил України, зокрема він пройшов пекло Лисичанську й Сєвєродонецька. Саме в Лисичанську Єгор отримав поранення, тому зараз потребує допомоги.

Читайте на порталі "Коментарі": у Київській області ввели карантинні обмеження через випадок зараження сказом: подробиці. Служба державної ветеринарної медицини в зоні, де введено карантин, вживає всіх необхідних заходів для того, щоб хвороба не поширилася. Також там наразі проводять дощеплення тварин проти сказу, ведеться роз'яснювальна робота з населенням.

Читайте также