Поблизу стихійного ринку на центральному вокзалі обрушилася огорожа

Стихійна торгівля в Києві могла привести до людських жертв

Вулиці Києва заповнені стихійними торговцями. Правоохоронці ведуть боротьбу з подібними торговцями, влаштовують рейди, проте не завжди це дає необхідний ефект. Торгівля "з землі" не тільки порушує санітарно-гігієнічні норми і має малопривабливий вигляд, але в деяких випадках може бути небезпечна для життя. Про такий інцидент у себе на сторінці в Facebook повідомила "Муніципальна варта".

Так, неподалік від центрального вокзалу розташувалася стихійна барахолка.

"Прямо біля центрального вокзалу столиці роками стоять барикади з непотребу. Тут ви можете придбати все від контрабандних сигарет в ананасів.

Мотлохом захаращено все. Мотлохом обвішані і огорожі вокзалу. Сьогодні ці огорожі впали на рейки. На щастя на цей раз ніхто не постраждав", сказано в повідомленні.

picture

Як повідомляв портал "Коментарі", кожен день інспектори благоустрою проводять рейди по виявленню і ліквідації місць стихійної торгівлі. Під час рейду інспектори складають на порушників протоколи за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Такі протоколи про правопорушення розглядаються адміністративною комісією за місцем проживання порушника.

Відзначимо, що штрафи за адміністративне порушення складають від 340 до 1360 грн з приватної особи. Офіційні підприємці можуть викласти від 850 до 1700 грн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися