У Борисполі водій іномарки збив підлітка та втік з місця ДТП (ФОТО)

Подробиці розповіли в патрульній поліції

У Борисполі затримали водія іномарки, який збив підлітка та втік з місця дорожньо-транспортної пригоди. Про це розповіли в патрульній поліції міста, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталося у Борисполі на вулиці Шевченка. Водій автомобіля Volkswagen збив юнака та поїхав з місця аварії. Очевидці повідомили поліції ймовірний номерний знак автомобілю, що збив підлітка на велосипеді. Патрульні за допомогою камер "безпечне місто" зафіксували рух та номерний знак даного транспортного засобу. Це дозволило дізнатися адресу проживання власника автомобіля.

Патрульні поліцейські затримали 41-річного водія-втікача. Його автомобіль на момент виявлення мав характерні, пошкодження які вказували на причетність до ДТП. Втікача передали слідчому, який буде встановлювати всі обставини аварії. Потерпілого велосипедиста доставили до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до Президента України Володимира Зеленського та мера Києва Віталія Кличка у петиціях звернулися з проханням скасувати вимоги обов’язкової зупинки громадського транспорту під час повітряної тривоги. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві необхідно скоротити тривалість комендантської години. Про це йдеться у відповідній петиції, оприлюдненій на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації. Автор петиції Іван Мірошниченко обґрунтовує своє звернення до столичної влади тим, що громадський транспорт, на його думку, зарано припиняє свою роботу у Києві через комендантську годину.

Читайте також, як на закритій станції метро у Києві влаштували банкет та чому через це обурені люди.

Читайте также