Кличко закликає киян запастися теплим домашнім одягом та ковдрами: подробиці

За словами Кличка, влада готується до усіх можливих сценаріїв

Міський голова Києва Віталій Кличко запевнив, що столична влада робить все можливе, щоб киянам було тепло взимку. Однак, зважаючи на сучасні реалії, Кличко звернувся до громадян із закликом тримати теплі речі напоготові. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Віталій Кличко зробив в інтерв'ю виданню "Бабель".

Як зазначив мер Києва, міська влада готується до всіх можливих сценаріїв. Киянам також слід готуватися до всього й підготувати ковдри й теплі речі на зиму.

"Не хочу всіх заспокоювати і говорити, що все буде добре. Ми живемо в суворих реаліях і маємо прораховувати різні сценарії. Газ — це відповідальність уряду, там нас запевнили, що газ для населення буде і що дорожчати він не буде. Це очікування. Але ми не виключаємо, що можуть бути терористичні акти, атаки по газонасосних станціях. Цей сценарій ми теж враховуємо. Ми закупили генератори, паливо для цих генераторів. У першу чергу, вони підуть на лікарні, на садки і школи. Ми зробимо все можливе і неможливе, що залежить від нас, щоб в оселях було тепло. Але прошу кожного підготувати теплий домашній одяг, теплі ковдри, тому що не виключаємо, що температура в домівках буде на декілька градусів нижчою за норму. Норма — 21 градус, а може бути 19 чи 18", - зазначив Кличко.

За словами мера Києва, також можуть бути перебої з електрикою, однак у такому разі є генератори. Якщо не буде в Києві газу чи опалення, ще є запаси мазуту. Тож, як наголосив Кличко, є можливість протягом певного часу функціонувати автономно.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині згоріли цех, автомобіль та десяток холодильників. Одна з пожеж сталася у Вишгородському районі. В селі Пірново горіло виробниче приміщення, розташоване на вулиці Київській. Вогонь гасили рятувальники з пожежних частин Вишгороду та села Нові Петрівці. На ліквідування пожежі витратили майже чотири години. Подробиці надзвичайної ситуації не повідомляють. Ще одна пожежа виникла у Броварському районі. В селищі міського типу Велика Димерка на вулиці Соборній горіло сміття.

Читайте на порталі "Коментарі": в мерії Києва розповіли про реабілітацію дітей з інвалідністю. Столичний центр реабілітації працює у штатному режимі з дотриманням вимог воєнного стану. Послуги у закладі надають як маленьким мешканцям Києва, так і дітям-переселенцям. З початком повномасштабного вторгнення російських окупантів з Києва до країн Євросоюзу представники столичної влади евакуювали понад три тисячі родин, які виховують дітей з інвалідністю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

15 серпня 2022, 11:12

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ============MU TREBUEM TOTAL''NOI IZOLIATSUI PUTINSKOI FASHUSTKOI ROSSII OT CHELOVECHESKOI TSUVILIZATSUI.........===============MU TREBUEM OT VLASTEI 199 STRAN PREKRATIT'' POTREBLIAT'' LIUBUIU RASHUSTKUIU PRODUKTSUIU A TAKSHE POSTAVLIAT'' LIUBUIU PRODUKTSUIU V ROSSIIU ISTOCHAIUSHEI TERROR PUTKI IZNASILOVANIIA VRASHDU MASSOVUE UBIISTVA VOINU I CHUDOVISHNUE TERRITORIAL''NO=NATSUONALISTICHESKIE PRESTUPLENIIA.......====================MU TREBUEM POSTAVLIAT'' MAKSIMAL''NOE KOLICHESTVO NEOBXODIMUX VOORUSHENII GARANTIRUIUSHIX NASTUPLENIE VSY LIKVIDIRUIUSHIX =SUXOPUTNUI KORRIDOR= =LDNR= =PUTINSKII KRUM=.......ESLI NASTUPLENIIA VSY NET ZNACHIT POSTAVKI VOORUSHENII NEDOSTATOCHNUE===PUTLER ZADEISTVUET VSE TENEVUE RUCHAGI VLIIANIIA BLOKIRUIA MAKSIMAL''NOE NASUSHENIE UKRAINU VOORUSHENIIAMI.......PUTIN PREVRATIL SLAVIANSKII REGION V KONSLAGER'' APOFEOZNOI =PECH''IU= DLIA SSHUGANIIA TEL KOTOROGO MOSHET STAT'' ATOMNAIA ZAPOROSHSKAIA ELEKTROSTANTSUIA===OTSENITE KAKOI NIZKII KREMLEVSKII PUILO=MERZAVETS URODUET ZEMNUIU RAZUMNUIU SHUZN'' RADI ODNOGO===SBERESHENIIA PUTINSKOI NICHTOSHNOI SHUZNI TSEPLIAIUSHEISIA ZA PRESTUPNUIU GENOTSUDNUIU VLAST'' DO POSLEDNEI KRAINEI VOZMOSHNOSTI........==========MU TREBUEM OBSTRELIVAT'' EVROPEISKUIU CHAST'' ROSSII I VSIU BELORUSSIIU UNICHTOSHAIA VOENNUE I VSPOMOGATEL''NUE OB''EKTU.......KRUMSKII MOST DOLSHEN BUT'' UNICHTOSHEN.......VSE VOENNUE OB''EKTU V KRUMU DOLSHNU BUT'' UNICHTOSHENU.......VSE VOENNUE REAKTIVNUE ARTILLERIISKIE OB''EKTU V BELORUSSII DOLSHNU BUT'' UNICHTOSHENU......VSIA RASHUSTKAIA VOENSHUINA NAPRAVLIAIUSHAIASIA K UKRAINSKOI GRANITSE DOLSHNA UNICHTOSHAT''SIA.........==========DSHO BAIDEN ELIZABET TRASS===POMOGAITE POSHALUISTA UKRAINE OSNOVATEL''NO===VU OBLADAETE TAKIM SIL''NUM ORUSHUEM===OTLICHNUMI VOORUSHENIIAMI A UKRAINA DO SIX POR POXOSHA NA =IZBIVAEMUIU FORMATSUIU= NE IMEIUSHUIU RESURSOV CHTOBU DAT'' OTPOR VRAGU I ISGNAT'' RUSSKO=FASHUSTKIX OKKUPANTOV S UKRAINSKIX ZAKONNUX ZEMEL''.......PUTIN===ETO IDIOT SOZDAIUSHII IDIOTSKUIU SHUZN'' POETOMU PUSKAI ON===PUTIN DELAET CHTO ZAXOCHET===CHTO UGODNO===NIKTO NE DOLSHEN EGO===ETU KREMLEVSKUIU PUILO=PADAL'' BOIAT''SIA.......ESLI PUTIN ZADEISTVUET IADERNOE ORUSHUE ZNACHIT PROGRESSIVNOE CHELOVECHESTVO TOSHE ZADEISTVUET IADERNOE ORUSHUE.......A PO DRUGOMU CHTO===MU DOLSHNU SHDAT'' KOGDA PUTIN VTORGAIAS'' V GLUB'' UKRAINU BUDET NASILOVAT'' KASTRIROVAT'' I RASSTRELIVAT'' V UPOR V GOLOVU UKRAINTSEV===ETA PAGAN'' PUILO=SATANISTKAIA DOLSHNA BUT'' FIZICHESKI UNICHTOSHENA.........===========CHTOBU TEBIA PUILO=MERZOST'' RAZORVALO NA MELKIE CHASTI===PODOXNI NEMEDLENNO PUTLERO=SATANA....... Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/society/science-and-learning/11581-oformiti-ditinu-v-dityachiy-sadok-u-kievi---v-merii-sprostuvali-mifi.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися