Багатоповерхівка та гаражі горіли у Києві: подробиці (ФОТО, ВІДЕО)

Про пожежі у столиці розповіли рятувальники та очевидці

У Дарницькому та Солом'янському районах Києва сталися пожежі в багатоповерхівці та на території гаражного кооперативу. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

У Дарницькому районі Києва рятувальників викликали через пожежу у 16-поверховому житловому будинку на вулиці Лариси Руденко, 3б. На житловому масиві Позняки в багатоповерхівці горіла квартира на п’ятому поверсі. Пожежа виникла в житловій кімнаті. На момент прибуття рятувальників у помешканні нікого не було. Мешканці самостійно залишили палаюче житло.

Менш ніж за годину рятувальникам вдалося загасити вогонь на площі 45 квадратних метрів. Внаслідок пожежі вщент згоріли меблі, особисті речі, побутова техніка, вигоріли віконні рами та міжкімнатні двері, закопчено стіни та стелю квартири. Жертв та постраждалих немає.

Ще одна пожежа у Києві сталася у Солом'янському районі. На території гаражного кооперативу на вулиці Нижньоключовій, 14 в одному з гаражів горів легковий автомобіль Nissan. До прибуття рятувальників власник автівки самостійно намагався загасити вогонь та отримав опіками рук другого ступеню. Постраждалого чоловіка госпіталізували до опікового центру.

Під час гасіння пожежі рятувальники запобігли розповсюдженню полум'я на більшу площу та інші гаражі. Окрім того, співробітники ДСНС попередили вибух — з палаючого гаражу винесли газовий балон. Пожежу вдалося загасити за пів години.

Причини та обставини виникнення обох пожеж встановлюють правоохоронці. В столичному пабліку очевидці оприлюднили відео цих надзвичайних ситуацій. 

Читайте также