З озера у Києві дістали потопельника: що відомо

Подробиці розповіли рятувальники

У Дніпровському районі Києва в озері потонув чоловік. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

Про потопельника рятувальникам заявили в поліції Києва сьогодні, 16 серпня, о сьомій ранку. Надзвичайна подія сталася на озері Райдужному, неподалік від вулиці Райдужної. Поліцейські повідомили, що на поверхні води знаходиться тіло людини. Рятувальники прибули до місця виклику та витягли потопельника, тіло якого впливло неподалік від берега.

Тіло загиблого чоловіка за допомогою рятувального човна доставили до берега. Потопельнику на вигляд 35-40 років. Інші подробиці не повідомляються. Тіло рятувальники передали слідчо-оперативній групі. Правоохоронці будуть встановлювати причин та обставин трагедії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому та Солом'янському районах Києва сталися пожежі в багатоповерхівці та на території гаражного кооперативу. У Дарницькому районі столиці рятувальників викликали через пожежу у 16-поверховому будинку на житловому масиві Позняки. Ще одна пожежа у Києві сталася у Солом'янському районі. На території гаражного кооперативу в одному з гаражів горів легковий автомобіль Nissan та ледь вдалося попередити вибух газового балону.

Нагадаємо, минулого тижня у Шевченківському районі Києва на пішохідній зоні на жінку впало величезне дерево. Надзвичайна подія сталася на вулиці Овруцькій. Потерпілій допомогли рятувальники та медики. Жінка жива, її забрали до лікарні для обстеження. Як ліквідували наслідки аварії — дивіться фото в нашому матеріалі.

Читайте також, що на Київщині згоріли цех, автомобіль та десяток холодильників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися