У Києві сталася аварія за участю скутера та легковика: є постраждалий

Потерпілого водія двоколісного транспорту госпіталізували

У Солом'янському районі Києва 18 серпня вранці сталася ДТП за участю легкового авто й скутера. У результаті аварії водій скутера постраждав. Як повідомляють "Коментарі", про це пишуть у соціальних мережах.

"ДТП із постраждалими, збитий скутерист. У Київ, на вулиці Солом'янській, водій пікапа, повертаючи ліворуч, не пропустив кур'єра на скутері. Пілот двоколісного транспорту впав на проїжджу частину", - повідомили в соціальних мережах.

Постраждалого водія госпіталізували до лікарні. Наразі правоохоронні органи встановлюють обставини й причини аварії.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині згоріли цех, автомобіль та десяток холодильників. Одна з пожеж сталася у Вишгородському районі. В селі Пірново горіло виробниче приміщення, розташоване на вулиці Київській. Вогонь гасили рятувальники з пожежних частин Вишгороду та села Нові Петрівці. На ліквідування пожежі витратили майже чотири години. Подробиці надзвичайної ситуації не повідомляють. Ще одна пожежа виникла у Броварському районі. В селищі міського типу Велика Димерка на вулиці Соборній горіло сміття.

Читайте на порталі "Коментарі": в мерії Києва розповіли про реабілітацію дітей з інвалідністю. Столичний центр реабілітації працює у штатному режимі з дотриманням вимог воєнного стану. Послуги у закладі надають як маленьким мешканцям Києва, так і дітям-переселенцям. З початком повномасштабного вторгнення російських окупантів з Києва до країн Євросоюзу представники столичної влади евакуювали понад три тисячі родин, які виховують дітей з інвалідністю.

Читайте также