Поліція Київщини розшукала 8-річного хлопчика, який зник: подробиці

Жертвою злочину хлопчик не став

20 серпня до правоохоронців звернулася мати і заявила, що її 8-річний син зник: хлопчик приблизно о 19:30 пішов з дому й не повернувся. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в поліції Київської області у Фейсбуці.

"На пошуки дитини задіяні працівники поліції Броварщини та інших районів області, ювенальна превенція, групи реагування патрульної поліції Київщини, управління патрульної поліції, представники ДФТГ та небайдужі громадяни", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

На щастя, хлопчик не став жертвою злочину. У поліції висловили вдячність усім небайдужим, хто допоміг знайти дитину.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині згоріли цех, автомобіль та десяток холодильників. Одна з пожеж сталася у Вишгородському районі. В селі Пірново горіло виробниче приміщення, розташоване на вулиці Київській. Вогонь гасили рятувальники з пожежних частин Вишгороду та села Нові Петрівці. На ліквідування пожежі витратили майже чотири години. Подробиці надзвичайної ситуації не повідомляють. Ще одна пожежа виникла у Броварському районі. В селищі міського типу Велика Димерка на вулиці Соборній горіло сміття.

Читайте на порталі "Коментарі": в мерії Києва розповіли про реабілітацію дітей з інвалідністю. Столичний центр реабілітації працює у штатному режимі з дотриманням вимог воєнного стану. Послуги у закладі надають як маленьким мешканцям Києва, так і дітям-переселенцям. З початком повномасштабного вторгнення російських окупантів з Києва до країн Євросоюзу представники столичної влади евакуювали понад три тисячі родин, які виховують дітей з інвалідністю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися