В Броварах в каналізації знайшли ворожий снаряд (ФОТО)

Подробиці розповів міський голова

В Броварах в одному з каналізаційних люків знайшли боєприпас. Про це повідомив Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За словами мера Броварів, на місце події негайно викликали працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій для знешкодження снаряду. "Сьогодні у Броварах під час виконання робіт в районі промзони працівниками КП "Броваритепловодоенергія" в одному з каналізаційних колодязів було виявлено боєприпас, за попереднім оглядом — мінометну міну", — прокоментував Сапожко.

Через цю небезпечну знахідку мер Броварів вкотре закликав усіх мешканців бути уважними та в разі виявлення невідомих предметів, схожих на боєприпаси, негайно повідомляти рятувальників за телефоном 101.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах затримали торгівця боєприпасами. Це сталося під час спроби продажу бойових гранат замовнику У 32-річного раніше судимого вилучили дві бойові гранати Ф-1, бойову гранату РГД-5 та три запала типу УЗРГМ. В оселі торгівця зброєю знайшли ще одну бойову гранату Ф-1 та ще один запал типу УЗРГМ. Рецидивісту загрожує до семи років тюрми.

Нагадаємо, з початку введення воєнного стану у Київській області в поліції видали населенню майже 700 одиниць зброї, з яких третину вже повернуто. Цифри кількості зброї в регіоні значно відрізняються від цих показників у Києві. Кияни неохоче повертають отриману зброю — з 6,5 тисяч одиниць здали лише тисячу. 

Нещодавно у Деснянському районі Києва виявили одне з добровольчих формувань територіальної оборони, учасники якого незаконно зберігали арсенал зброї та боєприпасів. Подробиці спецоперації — в нашому матеріалі.

Читайте також, що під виглядом добровольців у Києві діяла банда під керівництвом російського агента.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися