Поливали в дощ: в "Київзеленбуді" пояснили чому

Дерева в дощ поливали спеціальними добривами

Користувачів соцмереж сколихнула фотографія, на якій видно, як за допомогою поливальної машини людина обробляє дерева. Увага громадян привернуло те, що полив здійснювався в дощ. Це фото викликало масу жартів і обговорень. Комунальні служби відреагували поясненням. Так, відповідний пост розмістив на своїй сторінці в Facebook "Київзеленбуд".

Комунальники пояснили, що це не просто вода, а добриво. Також звернули увагу на те, що необхідна умова внесення добрив - це хороша вологість грунту, оскільки це впливає на швидкість взаємодії речовин, які потрапляють в землю з добривами.

В кінці додали, що подібні заходи проводяться систематично, але зазвичай вранці або ввечері, але в дощ поливають і вдень.

Втім, в соцмережах далеко не всі вважали подібне пояснення переконливим.

Як повідомляв портал "Коментарі", комунальні служби столиці зважилися на незвичайний крок. Для того щоб зробити місто ще красивішим і екологічним, жителям столиці запропонували взяти участь в озелененні. Про це повідомили в "Київзеленбуді", де створили спеціальну інтерактивну карту.

На карті для кожної локації прописаний перелік і кількість рослин, їх параметри, а також вказані контакти відповідальних осіб, зв'язавшись з якими можна узгодити всі деталі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися