У Києві мотоцикліст на швидкості протаранив легковик: момент ДТП потрапив на відео

Внаслідок ДТП 40-річного мотоцикліста з травмами госпіталізували в медичний заклад

У Києві в Дніпровському районі мотоцикліст на швидкості протаранив легкове авто, яке розверталося на дорозі. В результаті ДТП водій мотоцикла був госпіталізований до лікарні. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в патрульній поліції Києва в Телеграмі.

"Розворот – один із найнебезпечніших маневрів. Дивіться відео та навчайтеся на чужих помилках. Аварія сталася цими вихідними на перехресті Русанівської набережної та вулиці Ентузіастів. Дорогу не поділили водії мотоцикла Jawa та автомобіля Renault. Внаслідок ДТП 40-річного мотоцикліста з травмами госпіталізували в медичний заклад", - повідомили патрульні.

Наразі слідчі встановлюють причини й обставини аварії.

Патрульна поліція Києва опублікувала відео з моментом аварії. Переглянути відео можна за посиланням.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві обмежили надання адміністративних послуг. За даними мерії, в столиці з 23 до 25 серпня включно Центри надання адміністративних послуг працюватимуть лише на видачу готових паспортів. Заплановані на ці дати відвідування за попереднім записом перенесуть на найближчі дати у зручний для заявника час.

Також "Коментарі" писали, що в Києві вилучили психотропи на 50 мільйонів та прикрили нарколабораторію. За даними правоохоронців, чоловіка затримали на території Шевченківського району Києва під час перевезення великої партії психотропних речовин. З автівки киянина вилучили 15 кілограмів "Альфа-PVP" у сухому стані та каністри із 100 літрами — у рідкому. Вартість вилучених психотропів за цінами "чорного" ринку становить понад 50 мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

24 серпня 2022, 09:41

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// NEZAVISIMOST'' CHELOVECHESTVA OT SIL ABSOLIUTNOGO ZLA===POLITSENTRIZMA GEGEMONIZMA PUTINIZMA TSZUN''PINIZMA TRAMPIZMA GITLERIZMA STALINIZMA IMPERIALIZMA KOLONIALIZMA KOMMUNIZMA NATSUONAL=RASIZMA OLIGARXIZMA KORRUPTSUONIZMA AVTORITARIZMA RELIGIOZNOGO RADIKALIZMA SEPARATIZMA TERRORIZMA ZAXVATNICHESKOGO MILITARIZMA SOTSUAL''NOI RASSLOENNOSTI PROIZVODSTVENNOI V TOM CHISLE VUSOKOTEXNOLOGICHESKOI NEDOSTATOCHNOSTI NIZKIX ZARPLAT I PENSII A TAKSHE GOS MESH I NADGOSUDARSTVENNOI UPRAVLENCHESKOI NEDORAZVITOSTI IAVLIAETSIA STRATEGICHESKOI PROGRESSIVNOI TSEL''IU VSEX STRAN I NARODOV........LIKVIDATSUIA TERRITORIAL''NOI NATSUONAL''NOI KUL''TURNOI RELIGIOZNOI MILITARISTICHESKOI EKONOMICHESKOI POLITICHESKOI PROBLEMATIKI OBIAZATEL''NO STANET REAL''NOST''IU CHELOVECHESKOI TSUVILIZATSUI POBEDIVSHEI SILU ABSOLIUTNOGO ZLA NO ''''''''ZLO VOOBSHE''''''' PO VSEI VIDIMOSTI POBEDIT'' V MATERIAL''NOM GRUBOM MIRE NEVOZMOSHNO.........UKRAINSKII I VSE ABSOLIUTNO NARODU DOLSHNU REALIZOVAT'' VOZMOSHNOST'' TVORCHESKOGO SOZIDATEL''NOGO MILOSERDNOGO ISTINNO DEMOKRATICHESKOGO NACHALA PROIAVLIAIUSHEGOSIA VO VSEX SFERAX SHUZNEDEIATEL''NOSTI OBRAZUIA EDINOE BLAGODATNOE MONOPOLIARNOE CHELOVECHESTVO PROTSVETAIUSHEE POD EGIDOI VSEMIRNOI STOLITSU GORODA BRIUSSELIA.......=============S DNEM NEZAVISIMOSTI UKRAINA.......===========SHUVI UKRAINA........SHUVI CHELOVECHESTVO.........SHUVI PLANETA I PROTSVETAI===RODNOI LIUBOMUI KRAI......===========S PRAZDNIKOM DNIA NEZAVISIMOSTI UKRAINA.........

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися