У Києві вітер звалив десяток дерев

Співробітники комунальних служб ліквідовують наслідки негоди

В результаті сильної грози в ніч на 1 жовтня в місті впало декілька дерев. Про це повідомили в КО "Київзеленбуд".

На підприємстві відзначили, що дзвінки щодо повалених дерев почали надходити з 5 години ранку. Станом на 11.00 прийнятий 21 виклик. Уже є відомості про 9 повалених дерев.

"Наші фахівці продовжують працювати: дерева розпилюють, розчищають проїзні і пішохідні частини, вивозять гілки і стовбури зламаних дерев", - відзначили в КО "Київзеленбуд".

Крім того, обстежують свої території працівники районних служб. Повалені дерева в парках і скверах виявили в Шевченківському, Святошинському, Оболонському та Дніпровському районах.

Нагадаємо, якщо ви помітили, що в результаті негоди було пошкоджено, повалене дерево, телефонуйте в аварійно-диспетчерську службу КО "Київзеленбуд" за телефоном (044) 272-40-18.

Як повідомляв портал "Коментарі", комунальні служби столиці зважилися на незвичайний крок. Для того щоб зробити місто ще красивішим і екологічним, жителям столиці запропонували взяти участь в озелененні . Про це повідомили в "Київзеленбуді", де створили спеціальну інтерактивну карту.

На карті для кожної локації прописаний перелік і кількість рослин, їх параметри, а також вказані контакти відповідальних осіб, зв'язавшись з якими можна узгодити всі деталі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися