Вибухи, що чутно в Києві, пояснили у військовій адміністрації

Мешканців закликали зберігати спокій

У Київській обласній військовій адміністрації назвали причини вибухів, що чутно в Києві та деяких районах регіону. Як передають "Коментарі", ситуація в області контрольована та спокійна.

"Ситуація в області контрольована та спокійна. Будь ласка, зберігайте спокій. Щодо вибухів, які чують жителі в деяких районах області – триває знешкодження вибухонебезпечних предметів. Вибухи контрольовані та не несуть небезпеки. Ці звуки ви можете чути протягом дня", — звернулись до мешканців в Київській обласній військовій адміністрації.

У відомстві закликали довіряти лише офіційним джерелам інформації та не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

У різних районах столиці гучні вибухи налякали киян. Сигналу повітряної тривоги не було, тож на Троєщині у Деснянському районі, а також в Оболонському районі Києва люди занепокоєні гучними звуками. В місцевих пабліках повідомлялось, що триває розмінування боєприпасів та військові навчання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві біля входу до Центрального залізничного вокзалу в одного з пасажирів виявили бойову гранату. Боєприпас знайшли у 59-річного чоловіка під час перевірки на фільтраційному пункті. Граната із запалом була прив’язана до тіла чоловіка скотчем та схована під футболкою.

Нагадаємо, в Подільському районі Києва стався вибух в одному з будинків на житловому масиві Виноградар. Мешканці будинку на вулиці Василя Порика викликали наряд поліції через шум та крики з сусідньої квартири. Власник оселі зачинився у квартирі, поводився агресивно та погрожував підірвати гранату. Правоохоронці евакуювали мешканців будинку та почали перемовини з озброєним чоловіком. Однак киянин поводився неадекватно, лаявся та кричав, а згодом підірвав гранату. 

Читайте також, що відомо про ракетний обстріл Вишгородського району Київської області.

Джерело: https://t.me/kyivoda/5526


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися