На Київщині лунатимуть гучні вибухи: де та коли

Чутно буде у двох районах регіону

У Білоцерківському та Обухівському районах Київської області мешканців попередили про сильні вибухи через розробку родовищ гранітів. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

В обох зазначених районах Київської області підривні роботи проводитимуть сьогодні, 30 серпня. Для розпушення гранітів у Білоцерківському районі підривати пласти будуть на Шамраївському родовищі на території Сквирської громади.

В Обухівському районі запланована розробка "Богуславського кар’єру". Розпушувати гранітні пласти для виробництва щебеневої продукції вибухами будуть з 11:00 до 16:00.

Мешканців Сквирської та Богуславської територіальних громад, а також інших населених пунктів закликали з розумінням поставитися до ситуації та зберігати спокій.

Нагадаємо, протягом 30-31 серпня в Київській області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки. В Укргідрометцентрі застерегли бути особливо обережними під час поводження з вогнем на відкритому повітрі у ці дні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська кільцева електричка з 30 серпня змінила графік руху поїздів. Електрички курсуватимуть столицею зміненим графіком до 9 вересня. Такі зміни запровадили через ремонтні роботи з оновлення залізничних колій.

Читайте також, де та коли на Київщині з 30 серпня по 1 вересня вимикатимуть світло та воду.

Джерело: https://t.me/kyivoda/5584


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися