На Осокорках сталася масштабна пожежа на АЗС (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці розповіли рятувальники та очевидці

У Дарницькому районі Києва загасили масштабну пожежу на території автозаправної станції. Про це розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа сталася сьогодні, 2 вересня, близько восьмої ранку. На житловому масиві Осокорки загорілася адміністративна будівля на  території АЗС. Автозаправна станція знаходиться на вулиці Зарічній, 1.

Загасити пожежу на площі 18 квадратних метрів вдалося за пів години. Завдяки оперативним діям вдалося запобігти розповсюдженню полум'я на резервуари з паливом. Жертв та постраждалих немає, проте будівля, схожа на торгівельний кіоск, вигоріла вщент. В Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці оприлюднили фото з місця пожежі. Причини займання встановлюються.

Відео пожежі на території автозаправної станції на Осокорках оприлюднили в столичних Telegram-каналах очевидці. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва затримали молодика за жорстоке вбивство птаха. Наркоман вдерся до приміщення дитячої кінно-спортивної школи та зарізав папугу кухонним ножем. Вбивство птаха зафіксували камери відеоспостережень.

Нагадаємо, у Києві довелося зупиняти метро через те, що людина кинулась під поїзд. Надзвичайна подія сталася на станції метро "Дарниця". Чоловік отримав травми несумісні з життям.

Читайте також, що у Дніпровському районі Києва неповнолітній хлопець вбив вітчима на очах у членів родини.

Читайте также