В селі Київської області стався вибух: подробиці (ФОТО)

Про надзвичайну подію розповіли рятувальники

У Київській області внаслідок вибуху постраждали троє людей, з них одна дитина. Про це розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в регіоні, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, вибух стався у селі Іванівка Ставищенської територіальної громади. В приватному житловому будинку, розташованому на вулиці Петрівських вночі вибухнув газ.

Від вибуху у будинку зруйновано дві стіни. Вибуховою хвилею травмовано трьох мешканців житла — двоє жінок 1973 та 1994 років народження та семимісячне немовля. Маму та доньку доправили до опікового центру Київської клінічної лікарні №2 з опіками обличчя І-ІІ ступеня. Інші подробиці надзвичайної події рятувальники не повідомляють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва загасили масштабну пожежу на території автозаправної станції. Пожежа сталася на житловому масиві Осокорки. Тут горіла адміністративна будівля на території АЗС, що на вулиці Зарічній, 1. Завдяки оперативним діям вдалося запобігти розповсюдженню полум'я на резервуари з паливом. Жертв та постраждалих немає, проте будівля, схожа на торгівельний кіоск, вигоріла вщент. 

Нагадаємо, у Києві довелося зупиняти метро через те, що людина кинулась під поїзд. Надзвичайна подія сталася на станції метро "Дарниця". Чоловік отримав травми несумісні з життям.

Читайте також, що у Дніпровському районі Києва неповнолітній хлопець вбив вітчима на очах у членів родини.

Читайте также