У Києві винуватець ДТП підставив п’яну подругу (ФОТО)

Подробиці інциденту розповіли в поліції

У Києві в одному автомобілі затримали одразу двох порушників — п’яну водійку та винуватця ДТП, який намагався втекти. Про інцидент розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, на проспекті Степана Бандери зупинили автомобіль ЗАЗ без номерних знаків. В автівці перебували водійка та пасажир. Інспектори під час спілкування з жінкою помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердили результати освідування — в крові жінки виявили 1,03 проміле.

Поки на нетверезу водійку складали адміністративні матеріали, патрульні отримали орієнтування на цей автомобіль через ДТП з потерпілими. Виявилося, що на перехресті проспекту Лобановського та вулиці Кайсарова цей автомобіль збив велосипедиста та зник з місця ДТП.

"Почувши це, пасажир в автомобілі помітно розхвилювався й зізнався, що це він здійснив наїзд на велосипедиста та втік з місця події", — повідомили в Патрульній поліції Києва.

На кермувальницю склали протокол за керування транспортом у стані сп'яніння, винесли постанову за керування транспортом без прав та евакуювали автомобіль на штрафмайданчик. Винуватця ДТП затримали. Тепер 20-річний втікач спілкується зі слідчими.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі затримали виконуючого обов’язки начальника районної військової адміністрації та його радника під час спроби отримання хабаря. Посадовці налагодили корупційну схему — за гроші вносили дані про водіїв благодійних організацій до інформаційної бази “Шлях” для безперешкодного перетину кордону. Подробиці та фото — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві довелося зупиняти метро через те, що людина кинулась під поїзд. Надзвичайна подія сталася на станції метро "Дарниця". Чоловік отримав травми несумісні з життям. Ще одна надзвичайна подія сталася на залізничній станції "Караваєві дачі" — чоловік потрапив під потяг, але його вдалося врятувати.

Читайте також, що у Дніпровському районі Києва неповнолітній хлопець вбив вітчима на очах у членів родини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися