На залізничній станції у Києві чоловік потрапив під поїзд (ФОТО)

Подробиці рятувальної операції

У Солом'янському районі Києва на залізничній станції "Караваєві дачі" чоловік потрапив під поїзд. Про це розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

Надзвичайна подія сталася у суботу, 10 вересня, ввечері на вулиці Вадима Гетьмана, 48-А. Рятувальникам повідомили, що у Солом'янському районі столиці на залізничній станції "Караваєві дачі" під потяг впала людина.

По прибуттю рятувальних підрозділів стало відомо, що чоловік знаходиться між третім та четвертим вагонами потяга. Потерпілого дістали за допомогою пожежно-рятувального інструменту. Чоловіку близько 35 років. З травмами голови та ніг постраждалого передали медикам та госпіталізували до лікарні. Обставини надзвичайної події встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області розслідують смертельну ДТП. На автомобільній трасі Бровари — Требухів зіткнулися два автомобілі. Внаслідок аварії, за даними поліції, 58-річний кермувальник легковика помер на місці, також постраждала 58-річна пасажирка. В ДСНС Київської області повідомили про трьох потерпілих внаслідок цього ДТП.

Окрім того, у Києві розслідують обставини смертельної ДТП на Оболоні. Аварія за участі велосипедиста і легкового автомобілю сталася на з’їзді з проспекту Степана Бандери в бік вулиці Богатирської. Велосипедист виїхав на проїжджу частину та потрапив під колеса автомобіля "Тойота". 

Нагадаємо, у Києві довелося зупиняти метро через те, що людина кинулась під поїзд. Надзвичайна подія сталася на станції метро "Дарниця". Чоловік отримав травми несумісні з життям. 

Читайте також, що у Дніпровському районі Києва неповнолітній хлопець вбив вітчима на очах у членів родини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися