П'яний поліцейський збив на переході двох жінок

Одна з потерпілих в ДТП померла

У Броварах Київської області п'яний поліцейський за кермом автомобіля Volkswagen збив двох жінок на пішохідному переході, одна з них загинула на місці. Про це повідомила пресслужба Нацполіціі.

"За попередніми даними, водій "Фольксвагена", перебуваючи за кермом у стані сп'яніння, на пішохідному переході збив двох жінок. Надалі він, проїхавши ще півсотні метрів, зіткнувся з деревом. В результаті ДТП постраждала від отриманих травм померла, ще одну жінку доставили в лікарню", - сказано в повідомленні.

У поліції уточнили, що за кермом автомобіля перебував дільничний офіцер Деснянського управління поліції, якого, за словами глави Нацполіціі України Ігоря Клименка, вже звільнили з органів внутрішніх справ.

"Його безпосередній керівник після проведення службового розслідування буде знятий з посади. Також ми всіляко сприятимемо представникам ДБР в розслідуванні причин і обставин аварії. Винуватець повинен понести справедливе покарання", - сказав Клименко.

Як повідомляв портал "Коментарі", трагічна подія сталася вночі в Києві. Про смертельне ДТП за участю мотоцикліста повідомив в своєму Telegram-каналі dtp.kiev.ua. Пішохід переходив дорогу в недозволеному місці. Дівчина-пасажир мотоцикла загинула миттєво.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Котя

15 січня 2021, 08:12

ОТМАЖУТ ПИДАРА!!! У МУСОРОВ КАК У ХУЙЛА, СВОИХ НЕ СДАЮТ... АВАКЯН ЭТО ЗАШКВАР...ХВАТИТ НАРКОТУ НАРОДУ ВТЮХИВАТЬ...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися