На Оболоні в автомобілі згорів чоловік

За добу екіпажі швидкої допомоги виїжджали на виклики понад тисячу раз

Напередодні ввечері в диспетчерську надійшов виклик з Оболонського району. На вулиці горіло авто, а в ньому труп. Прибувши на місце, бригада ЕМП зафіксувала смерть чоловіка. 44-річний водій на ходу врізався в стіну гаражів. Отримані травми виявилися несумісними з життям.

В цілому, за минулу добу машини "Швидкої допомоги" 1117 разів виїжджали на виклики. Про це повідомили в центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва.

Так згідно з інформацією Центру, в Києві зареєстрували 28 травм, 31 отримали діти. На виклики пов'язані з ДТП фахівці виїжджали 12 раз. Допомогу надавали 11 постраждалим, двох врятувати не вдалося.

З гострим коронарним синдромом зафіксовано - 13 викликів, з гострим порушенням мозкового кровообігу - 26.С підозрою на зараження коронавірусом COVID-19 до центру звернулося 138 осіб, 105 госпіталізовано, в 118 діагностовано пневмонію, 11 викликів - перевезення хворих між стаціонарними відділеннями лікарень, внаслідок виявлення у пацієнтів коронавірусу.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Броварах Київської області п'яний поліцейський за кермом автомобіля Volkswagen збив двох жінок на пішохідному переході, одна з них загинула на місці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися