У Києві колишній військовий спалив шестирічного сина

Чоловік відмовлявся відкривати двері пожежним і поліцейським

У Києві стався трагічний випадок. В результаті пожежі у квартирі загинула дитина. Імовірно, пожежу влаштував батько дитини. Поліція встановлює обставини інциденту. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва на своїй сторінці в Facebook.

"Інформація про пожежу у квартирі надійшла в столичну поліцію сьогодні о 20:40. Після гасіння пожежі у квартирі виявили тіло дитини", - йдеться в повідомленні.

Крім хлопчика, в квартирі знаходився його 35-річний батько, який поводився неадекватно і відмовлявся відкривати двері рятувальникам і поліцейським. Його затримали і зараз проводять слідчі дії.

Столична поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як передає "Київ. Оперативний", батько, який жив окремо, забрав дитину до себе в гості. Коли мама прийшла забирати сина, чоловік не пустив її в квартиру, напустив чадного газу і підпалив ліжко дитини. Згідно з інформацією, чоловік виявився колишнім військовим.

Як повідомляв портал "Коментарі",   44-річний водій на ходу врізався в стіну гаражів. Отримані травми виявилися несумісними з життям. Машина загорілася, і чоловік згорів у ній .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися