Небезпечне розташування: у Києві встановили кіоск із виходом прямо на частину дороги (ФОТО, ВІДЕО)

Розташування МАФу загрожує незручностями та навіть травмуванням

На вулиці Польовій у Солом'янському районі було встановлено новий кіоск практично на велодоріжці. Про це повідомив у Facebook   Олександр Рак – громадський активіст та транспортний аналітик. Двері МАФу виходять прямо на частину дороги, призначену для руху велосипедів та електросамокатів. Це може спричинити незручності і навіть небезпеку для життя та здоров'я. Київавтодор з'ясовував, як МАФ із дверима, розташованими на частині дороги, міг з'явитися на свіжовідремонтованій вулиці Києва.

За словами Олександра Рака , власнику вже виписали приписи щодо розташування кіоску. Підприємцю дали три дні, щоб він довів законність будівництва та надав усі відповідні документи.

Також про небезпечне розташування МАФу розповіла депутат Київської міської ради Ксенія Семенова. На її думку, жоден оператор підйомника, власник бізнесу, та й взагалі ніхто б не додумався поставити ларьок дверима на проїжджу частину дороги.

"У зв‘язку з повною неспроможністю організувати роботу міського транспорту, все більше людей користується велосипедами і самокатами. Але реальний злам свідомості відбудеться тоді, коли велодоріжка сприйматиметься і виглядатиме як проїздна частина", - коментує Семенова.

Після того, як історія стала відомою, кіоск поставили дверима прямо в проїжджу частину.

Читайте далі: "Київська гребля: загрожує масштабна трагедія при можливому прориві (схема затоплення)""Київська гребля – один із найнебезпечніших об'єктів на Землі," - думка експерта.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися