На Київщині ліквідують наслідки негоди: кілька сотень селищ чекають на світло

Енергетики працюють у посиленому режимі, щоб якнайшвидше повернути світло

18 вересня в Київській області через зливи, грози та шквальні пориви вітру до 20 м/с залишилися без електроенергії 125 населених пунктів повністю та 189 — частково. Пошкоджено 150 повітряних ліній та 2612 трансформаторних підстанцій.

КОВА повідомляє, що найбільше через негоду постраждали Бориспільський, Богуславcький, Васильківський та Переяслав-Хмельницький енерговузли.

Станом на 08:30 19 вересня енергетики вже встигли повернути світло для понад 60 тисяч родин у 72 населених пунктах, що знеструмлювалися повністю та у 121 — частково. Досі залишаються без світла 53 населених пункти повністю та 68 – частково. 

Електромонтери продовжують працювати в посиленому режимі, щоб якнайшвидше повернути електроенергію для знеструмлених селищ. Для ліквідації наслідків негоди ДТЕК “Київські регіональні електромережі” залучив 75 бригад – 228 робітників та 80 одиниць техніки.

Читайте на сайті: "Київська гребля: загрожує масштабна трагедія при можливому прориві (схема затоплення)". Наприкінці лютого війська країни-агресора вже намагалися пошкодити греблю Київського водосховища. Успішно спрацювала ППО, і руйнації запобігли. Київський еколог вважає, що Київська ГЕС – один із найнебезпечніших об'єктів на Землі. Він стверджує, що споруда на 93% є аварійною. Було опубліковано навіть приблизний сценарій розвитку подій після руйнування греблі.

"Коментарі" повідомляють: у Києві встановили кіоск із виходом прямо на частину дорогиДвері МАФу виходять прямо на частину дороги, призначену для руху велосипедів та електросамокатів. Це може спричинити незручності і навіть небезпеку для життя та здоров'я. Київавтодор з'ясовував, як МАФ із дверима, розташованими на частині дороги, міг з'явитися на свіжовідремонтованій вулиці Києва.

Джерело: https://t.me/kyivoda/5939


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися