Пожежа у Києві: жінка вистрибнула з вікна, чоловік загинув у вогні

Причину пожежі та обставини загибелі людей з'ясовуватимуть правоохоронці

У Деснянському районі столиці під час пожежі у квартирі загинули двоє людей. Про це повідомили у ГУ ДСНС Києва.

Пожежа у 12-поверховому житловому будинку на вул. Кіото, 5 виник 26 вересня о 22:26.

Рятувальники, які прибули на місце, з'ясували, що спалах виник у одній з кімнат у квартирі на 4 поверсі.

Коли бійці ДСНС встановлювали пожежну драбину, виявили під будинком тіло жінки. Як пізніше було встановлено, вона вистрибнула з вікна до приїзду рятувальників.

О 22.56 пожежа на площі 12 кв. м було локалізовано, а о 23:09 – ліквідовано. Вогонь пошкодив оздоблення квартири, знищив побутові речі та меблі.

Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли у квартирі тіло чоловіка.

На місці працювали 18 рятувальників та 4 одиниці техніки. Причину пожежі та обставини загибелі людей з'ясовуватимуть правоохоронці.

Нагадуємо, що у Києві затримали пенсіонера, який застрелив із рушниці дружинуУ Києві правоохоронці затримали 63-річного місцевого мешканця за вбивство дружини. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Києва. "Під час словесної сварки зловмисник взяв рушницю і вистрелив жінці у живіт. Від отриманого ушкодження потерпіла померла на місці. За скоєне фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

"Коментарі" повідомляли, що у Києві патрульні завадили чоловіку вкоротити собі вікуПравоохоронці врятували чоловіка від спроби самогубства. Про це повідомила Патрульна поліція Києва на сторінці у Facebook.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися