У Києві патрульні завадили чоловіку вкоротити собі віку (ВІДЕО)

Патрульні Києва врятували чергове життя

У Києві правоохоронці врятували чоловіка від спроби самогубства. Про це повідомила Патрульна поліція Києва на сторінці у Facebook.

Відомо, що днями на лінію 102 зателефонувала жінка й повідомила, що її син збирається вкоротити собі віку.

За лічені хвилини інспектори Валентин Горий та Сергій Вовк прибули за вказаною адресою. Чоловік замкнувся у своїй кімнаті та не відповідав. Патрульні вибили двері, щоб врятувати чоловікові життя, та виявили його ледве притомного. Напарники надали громадянину домедичну допомогу та викликали лікарів. 

Після прибуття медиків, патрульні допомогли перенести чоловіка до карети швидкої та супроводили до лікарні.

"Пишаємося нашими колегами за професійні та рішучі дії, що врятували чергове життя," - йдеться в повідомленні Патрульної поліції.

Читайте далі: під Києвом вантажівка з’їхала у кювет та перекинуласьОчільник поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив, що на Білоцерківщині 29-річний водій м’ясокомбінату не врахував дорожню обстановку. Вантажівка з’їхала у кювет та перекинулась.  Повідомляється, що водій перевищив швидкість, вантажівку кинуло на зустрічну смугу, і автомобіль став некерованим. 

"Коментарі" повідомляють: у Києві за державну зраду судитимуть коригувальницю ворожого вогнюСлідство виявило, що з березня по червень поточного року 60-річна мешканка Києва збирала інформацію про місця розташування важливих об’єктів на Київщині. Зловмисниця разом з іншим громадянином України діяла на замовлення спецслужб РФ. 

Також на сайті: "Київська гребля: загрожує масштабна трагедія при можливому прориві (схема затоплення)"Наприкінці лютого війська країни-агресора вже намагалися пошкодити греблю Київського водосховища. Успішно спрацювала ППО, і руйнації запобігли. Київський еколог вважає, що Київська ГЕС – один із найнебезпечніших об'єктів на Землі. Він стверджує, що споруда на 93% є аварійною. Було опубліковано навіть приблизний сценарій розвитку подій після руйнування греблі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися