Під Києвом вантажівка з’їхала у кювет та перекинулась (ФОТО)

На Білоцерківщині 29-річний водій м’ясокомбінату не врахував дорожню обстановку

Очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив, що на Білоцерківщині 29-річний водій м’ясокомбінату не врахував дорожню обстановку. Вантажівка з’їхала у кювет та перекинулась. 

Повідомляється, що водій перевищив швидкість, вантажівку кинуло на зустрічну смугу, і автомобіль став некерованим. 

Відомо, що ні водій, ні інші учасники дорожнього руху не постраждали. На місці працювали патрульні. Їм вдалося трактором поставити вантажівку на колеса.

"Закликаю усіх водіїв бути обережними на дорогах, особливо під час погіршення погодних умов", - пише Андрій Нєбитов.

Читайте далі: відсьогодні у Києві змінили маршрут два популярні автобуси (схеми руху)Київпастранс повідомляє, що автобуси 24 та 62 тепер йтимуть за зміненими маршрутами.

Також на сайті: відчайдушні знижки – квартири в новобудовах Києва вже продають "за двома цінами". Продаж квартир у київських новобудовах пристосовується до військових реалій. Забудовники готові вдатися до відчайдушних знижок для реальних покупців. Знижка гарантована за умови стовідсоткової оплати вартості квартири. Потенційні покупці можуть отримати дисконт подекуди більший за 15-20%.

"Коментарі" повідомляють: у Києві за державну зраду судитимуть коригувальницю ворожого вогнюСлідство виявило, що з березня по червень поточного року 60-річна мешканка Києва збирала інформацію про місця розташування важливих об’єктів на Київщині. Зловмисниця разом з іншим громадянином України діяла на замовлення спецслужб РФ. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися