Дощі в Києві: район без світла, є підтоплення (ВІДЕО)

На вулицях Києва чергує спецтехніка з ліквідації підтоплень

Негода принесла до Києва додаткові проблеми. Через зливи в столичному районі відбулися перебої з електроенергією. Комунальники висунули спецтехніку на вулиці столиці. Про це передає "Кореспондент".

У Києві вранці, 7 жовтня, йде значний дощ, вулиці міста місцями підтоплені. Очевидці опублікували відео стихії в соцмережах.


На місцях можливих підтоплень чергувати спецтехніка КК "Київавтодор". 72 одиниці спецтранспорту та спецзасобів готові ліквідувати наслідки негоди.

У місті утворилися пробки. Через дощ і погану видимість ускладнено рух.

Також, через негоду в Києві без електрики залишився мікрорайон Відрадний у Солом'янському районі. Світло відсутня в житлових будинках, школах і дитячих садках.

Рятувальники нагадують: якщо сильний дощ застав на вулиці, фахівці радять по можливості обходити великі дерева. Також не варто паркувати поруч з ними автотранспорт - гілки можуть становити велику небезпеку.

Якщо під час сильного дощу ви перебуваєте за кермом автомобіля - перш за все необхідно знизити швидкість. Їзда на малій швидкості дозволить швидше загальмувати при виникненні аварійної ситуації, допоможе легше подолати калюжі і не втратити керування.

Як повідомляв портал "Коментарі", в результаті сильної грози в ніч на 1 жовтня в місті впало декілька дерев .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися