Зеленський показав наслідки ракетних обстрілів Києва (ФОТО, ВІДЕО)

Президент відреагував на атаку на столицю

Внаслідок обстрілів Києва є загиблі та поранені. Про це заявив президент України Володимир Зеленський, передають "Коментарі".

"229-й день повномасштабної війни. 229-й день нас намагаються знищити та стерти з лиця землі. Загалом. Знищити наших людей, які сплять удома в Запоріжжі. Убити людей, які їдуть на роботу в Дніпрі та Києві", — заявив Зеленський.

Президент України наголосив, що повітряна тривога сьогодні не затихає по всій Україні.

"Є влучання ракет. На жаль, є загиблі та поранені. Дуже прошу: не залишайте укриттів. Бережіть себе та своїх рідних. Тримаймося та будьмо сильними", — додав голова держави.

Зеленський також оприлюднив відео наслідків обстрілів центру Києва у Шевченківському районі столиці.

Про наслідки обстрілу столиці розповів й заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко. "Дитячий майданчик та музей Ханенків в центрі столиці, ось куди цілили російські терористи. Вбивають культуру та наших дітей!" — прокоментував оприлюднені фото з місць обстрілів столиці Тимошенко.

Нагадаємо, у Києві через ракетні обстріли перекрили рух на центральних вулицях. Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що внаслідок атаки російських окупантів є влучання в об‘єкти в Шевченківському та в Солом‘янському районах Києва.

"Кілька влучань в об‘єкти критичної інфраструктури міста. Є постраждалі. Всі служби на місцях, працюють", — наголосив Кличко.

Окрім того, у Києві через ракетні атаки призупинили рух поїздів метро на червоній гілці, водночас всі підземні станції працюють як укриття. Також тимчасово зачинений пересадочний вузол "Театральна" — "Золоті ворота". Про відновлення роботи метро у Київському метрополітені обіцяють повідомити додатково.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетного обстрілу Києва сталися вибухи. На місці обстрілів працюють відповідні служби. Відомо, що є загиблі та травмовані серед мирного населення. Офіційні подробиці влада столиці пообіцяла надати згодом. Також вибухи чутно й у Київській області, зокрема в Броварах. Мешканців попереджають, що працює ППО. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися