Під Броварами сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції

У Броварському районі Київської області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула жінка-пішохід. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Броварського районного управління поліції.

За даними правоохоронців, смертельна аварія трапилась в селі Заворичі у середу, 11 жовтня, близько 18:40 години. Автомобіль Geely збив місцеву жительку. За кермом автівки був 54-річний водій. Внаслідок ДТП жінка отримала травми несумісні із життям. За фактом смертельної аварії розпочали досудове розслідування.

Нагадаємо, комунальна корпорація "Київавтодор" попередила водіїв про часткове перекриття руху транспорту на Харківському шосе у Києві. Обмеження руху транспорту пов’язане з проведенням поточних ремонтних робіт. Дорожники працюватимуть поблизу залізничного вокзалу "Дарниця". Роботи проводитимуть на ділянці вулиці Привокзальної до вулиці Фанерної і у зворотному напрямку. Подробиці та схема перекриття руху — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили схему незаконного перетину державного кордону України шляхом внесення відомств до системи "Шлях" та затримали групу людей. Схему переправлення через державний кордон України чоловіків призовного віку організував керівник громадської організації. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися