Стали відомі подробиці обстрілів дронами-камікадзе Київщини (ФОТО)

Що розповіли в поліції

У Київській області під обстріл дронами-камікадзе потрапив Бучанський район. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, в Бучанському районі зафіксували три обстрілами ворожими безпілотниками.

"Сьогодні вночі ворог здійснив серію атак на інфраструктуру Київщини. В результаті вибухів сталось займання. За попередніми даними, потерпілих немає", — повідомив Нєбитов.

Керівник регіональної поліції додав, що на місці обстрілів поліція забезпечує охорону правопорядку, а працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій ліквідують наслідки атаки російських окупантів. Начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов оприлюднив фото з місця надзвичайних подій. Інші подробиці обстрілів поки що невідомі.

Під ворожий обстріл потрапила Макарівська громада Київської області. 


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська міська рада затвердила виділення сотень мільйонів гривень на відбудову інфраструктури та житла у кількох громадах пристоличного регіону, що найбільше постраждали внаслідок атаки російських окупантів на Київ. Які громади отримають фінансову допомогу від столиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, на Київщині триває ліквідація наслідків масштабної ракетної атаки російських окупантів на регіон. Лише в одному з населених пунктів, що потрапив під ракетний обстріл, пошкоджені п’ятнадцять житлових будинків та комунікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися