На Київщині ліквідовують наслідки ракетних обстрілів (ВІДЕО)

Подробиці нещодавнього обстрілу регіону

На Київщині триває ліквідація наслідків масштабної ракетної атаки російських окупантів на регіон. Про це розповів керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

За його словами, лише в одному з населених пунктів Київської області, що потрапив під ракетний обстріл російських окупантів, пошкоджені п’ятнадцять житлових будинків та комунікації. Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба не називає населений пункт, але зазначив, що тут вже тривають відновлювальні роботи, зокрема підключили світло.

"Окрім того, тут починається розбір завалів. Працює місцева комісія, яка буде проводити обстеження і сформує потреби у будівельних матеріалах та іншим потребам для людей", — прокоментував Кулеба.

Посадовець також оприлюднив наслідки ракетних обстрілів на відео. На кадрах видно, що на місці влучання однієї з ворожих ракет біля житлових будинків з’явилася величезна вирва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська міська рада затвердила виділення сотень мільйонів гривень на відбудову інфраструктури та житла у кількох громадах пристоличного регіону, що найбільше постраждали внаслідок атаки російських окупантів на Київ. Які громади отримають фінансову допомогу від столиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, на Київщині продовжують відновлювати міст через річку Трубіж. Ремонтні роботи на шляхопроводі тривають у Броварському районі поблизу села Борщів. На транспортній споруді вже звели одну частину моста. Поки тривають ремонтні роботи поруч облаштували тимчасову об'їзну дорогу. Міст через річку Трубіж розташований на трасі міжнародного значення "Київ – Полтава – Харків – Довжанський" в 30 кілометрах від Борисполя. Загальна довжина споруди складає майже 100 метрів.

Читайте також, що внаслідок ракетних обстрілів під Києвом згорів склад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися