Масові крадіжки зривають опалювальний сезон в Броварах

Підключення житлових будинків під загрозою зриву

У Броварах через масові крадіжки у відкритих підвалах багатоповерхівок запірної арматури опалювальний сезон опинився під загрозою зриву. Про це заявили у комунальному підприємстві "Броваритепловодоенергія", передають "Коментарі".

Броварські комунальники відзвітували, що завершують підготовку до початку нового опалювального сезону. Зокрема, в місті вже виконали гідравлічні випробування та завершили промивку внутрішньобудинкових мереж багатоквартирних будинків.

Під час підготовки до підключення опалення в Броварах викрили складнощі через масові крадіжки. Так, у підвалах багатоквартирних будинків на системах постачання теплоенергії вкрали понад 400 кранів. Через це у будинках виникають підтоплення підвалів, руйнуються фундамент та стіни. Комунальники Броварів вже поновили 250 кранів, з яких лише на початку тижня майже пів сотні викрали повторно.

Через масові крадіжки у Броварах можуть відкласти підключення житлових будинків до опалення та взагалі ставлять початок опалювального сезону під загрозу. Комунальники закликали місцевих мешканців в разі виявлення в укриттях підозрілих людей звертатися до поліції. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що протягом опалювального сезону у Броварах не буде гарячої води. Водночас броварчан закликали своєчасно сплачувати за комунальні послуги, щоб не накопичувати борги.

Нагадаємо, опалювальний сезон в Броварах планують розпочати пізніше, а закінчити раніше, однак посадовці точні дати поки що не називають. У Броварській громаді готуються до перебоїв зі світлом через підвищення навантажень на систему електропостачання, а через масові крадіжки у відкритих підвалах багатоповерхівок запірної арматури опалювальний сезон опинився під загрозою зриву.

Читайте також, що кажуть у владі про початок опалювального сезону на Київщині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися