Кияни сприйняли шум бензопили за дрона-камікадзе (ВІДЕО)

В одному з районі столиці через це стався конфлікт

У Солом'янському районі Києва стався конфлікт через шум бензопили під час повітряної тривоги, який кияни сприйняли за шум від ударного безпілотника. Відео інциденту потрапило в мережу, передають "Коментарі".

На кадрах видно, що люди обурені шумом бензопили та погрожують дровосікам поліцією. Інцидент стався в Солом'янському районі столиці під час повітряної тривоги. Кияни, які вирішили попиляти дерева, стверджують, що готують дрова для українських військових. Але мешканці все одно обурені, що шум бензопили перелякав пів району через те, що ці звуки схожі на шум мотору дрона-камікадзе.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 15 жовтня внаслідок ракетного удару в одному з районів Київської області стався потужний вибух. Російські окупанти здійснили чергову атаку по інфраструктурі регіону. Внаслідок вибуху потерпілих немає. На місці події поліція забезпечує охорону правопорядку, а над ліквідацією наслідків ракетного обстрілу працюють рятувальники. В НЕК "Укренерго" заявили про руйнування об‘єкту енергетичної інфраструктури та попередили про можливі аварійні відключення світла у Києві та області.

На початку цього тижня російські окупанти обстріляли теплоелектроцентраль у Київській області. Після цього у Києві та по всій території Київської області запровадили віялові відключення електроенергії. Після стабілізації ситуації в енергетичній галузі аварійні відключення в Києві та Київській області скасували. Однак в НЕК "Укренерго" попередили, що в разі пошкоджень об’єктів енергетичної інфраструктури новими ракетними обстрілами російських окупантів можуть знову запровадити віялові відключення електроенергії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися