У Києві вишикувалися величезні черги за тестами на коронавірус

Чергу, щоб пройти тест на коронавірус, доводиться займати з ночі

Величезні черги бажаючих скласти тест на коронавірус утворилися в столиці. Зокрема, на житловому масиві Троєщина у ДНК-лабораторії на проспекті Маяковського, 5 вже о 7:00 в черзі стояло понад 100 осіб. Про це передає "Главком".

Людям доводиться займати чергу ще з ночі, щоб скласти тест, відзначає видання. При цьому стоять в черзі не дотримуються соціальної дистанції, також є люди без медичних масок.

Відзначимо, що в цій лабораторії ціна на ПЛР-тест одна з найнижчих в Україні, а саме - за перевірку організму доведеться викласти 700грн.

Як повідомляв портал "Коментарі", епідемія коронавірусу в столиці не вщухає. Жителі Києва, стурбовані можливістю зараження шукають способи пройти перевірку на захворювання, яке охопило планету. Київська обласна клінічна лікарня запрошує всіх бажаючих пройти платне обстеження на COVID-19. Вартість проведення ПЛР - тесту (без забору матеріалу) становить 540,13 гривень. Про це написали представники Київської обласної лікарні на своїй сторінці в Facebook. Результати тестів можна отримати на англійській мові - це зручно тим киянам, які збираються за кордон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися