Внаслідок обстрілу Києва стався вибух у житловому будинку (ВІДЕО)

Нові подробиці атаки дронів-камікадзе

Внаслідок атаки дронами-камікадзе Києва в Шевченківському районі столиці стався вибух в житловому будинку. Про це розповів Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За словами мера Києва, з обстріляного житлового будинку в центрі столиці вже врятували 18 людей.

"За попередньою інформацією, двоє мешканців залишаються під завалами. Рятувальні роботи тривають. Триває гасіння зруйнованих будівельних конструкцій та розбір завалів", — повідомив Кличко.

Київський міський голова додав, що інформація щодо загиблих уточнюється.

Наслідки удару дрона-камікадзе по житловому будинку в Києві оприлюднив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак. "Ганебні боягузи та невдахи продовжують воювати з мирними людьми", — прокоментував Єрмак оприлюднене відео.

За словами заступника голови Офісу президента України Кирила Тимошенка, по Києву сьогодні, 17 жовтня, зафіксовано чотири влучання дронів-камікадзе.

"Станом на зараз зафіксовано чотири прильоти. Всі в Шевченківському районі. Потрапляння в житловий будинок. Під завалами знаходяться люди. В сусідній будівлі виникла пожежа на площі понад 250 м. кв. Її вже локалізовано. На місці працюють ДСНС. Інформація щодо загиблих та потерпілих уточнюється", — заявив Тимошенко.

Читайте также