У Києві прогриміли вибухи на об’єкті критичної інфраструктури

Що відомо про чергові обстріли столиці

Київ під час повітряної тривоги знову потрапив під ворожі обстріли. Про це розповів Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За словами мера столиці, вибухи сталися на об’єкті критичної інфраструктури у Деснянському районі столиці.

"Зранку в Києві знову вибухи. Деснянський район. Об‘єкт критичної інфраструктури. Всі служби слідують на місце. Детальніша інформація згодом", — заявив Кличко.

Заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко уточнив, що на енергетичний об’єкт у Києві було зафіксовано три прильоти.

"Попередньо три прильоти в об‘єкт енергозабезпечення на Лівому березі міста", — повідомив Тимошенко.

У Києві та Київській області понад три години триває повітряна тривога. Мешканців попередили про роботусил Протиповітряної оборони. Нещодавно вибух прогримів і у Броварах.

"У Броварах чутно вибухи. Працює ППО. Зберігаємо спокій!" — написав Броварський міський голова Ігор Сапожко в Telegram.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні у Броварах під час повітряної тривоги прогримів потужний вибух. Броварський міський голова Ігор Сапожко повідомив, що над містом був знищений ворожий безпілотник.

Нагадаємо, що внаслідок атаки ворожих безпілотників 17 жовтня в Шевченківському районі столиці стався вибух в житловому будинку. Окрім того, ще в одній будівлі виникла масштабна пожежа на площі понад 250 квадратних метрів. Було відомо, що від вибуху після обстрілів Києва під завалами будинку загинула жінка, одну літню жінку вдалося врятувати. Пізніше стало відомо, що кількість жертв зрослаСеред загиблих — подружня пара — чоловік та його вагітна дружина, а також 59-річна жінка.  Згодом з-під завалів дістали тіло ще одного загиблого чоловіка.

Читайте также