Стали відомі причини потужного вибуху у Броварах (ВІДЕО)

Мер розповів про ситуацію в місті

У Броварах під час повітряної тривоги прогримів потужний вибух. Про причини розповів Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

"Увага! На території Броварської громади спрацювало ППО! Інформації про руйнування немає. Зберігайте спокій! Віримо в ЗСУ!" — заявив Сапожко.

Мер Броварів додав у відеозверненні, що над містом був знищений ворожий безпілотник.

До вибуху у Броварах мер Борисполя Володимир Борисенко розповів про ситуацію в місті під час повітряної тривоги. Під час відеозвернення заявив Бориспільський міський голова зазначив, що в місті працює ПВО та рекомендував залишатися в укриттях. У Борисполі вимкнули вуличне освітлення задля допомоги українським військовим виявляти ворожі дрони.

Бориспільський міський голова Володимир Борисенко та мер Броварів Ігор Сапожко закликали мешканців міст не фотографувати і не поширювати в мережі інформацію щодо влучання або прольоти ворожих безпілотників. Повітряна тривога у Київській області триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок атаки ворожих безпілотників в Шевченківському районі столиці стався вибух в житловому будинку. Окрім того, ще в одній будівлі виникла масштабна пожежа на площі понад 250 квадратних метрів. Було відомо, що від вибуху після обстрілів Києва під завалами будинку загинула жінка, одну літню жінку вдалося врятувати. Пізніше стало відомо, що кількість жертв зрослаСеред загиблих — подружня пара — чоловік та його вагітна дружина, а також 59-річна жінка.  Згодом з-під завалів дістали тіло ще одного загиблого чоловіка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися