В Бучі врятували пса, який впав у колодязь з водою (ФОТО, ВІДЕО)

Історію порятунку розповіли в поліції

В Бучі пес впав у триметровий колодязь з водою та ледь не загинув. Про порятунок собаки розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, про надзвичайну ситуацію, що сталася з собакою, правоохоронцям повідомила мешканка Бучі. Жінка просила врятувати свого улюбленця, який впав до технічної ями з водою. Пес втрачав сили та ледь тримався на плаву.

Собаку врятували поліцейські групи реагування патрульної поліції. Правоохоронці миттєво приїхали та допомогли наляканій тварині.

"З якими тільки ситуаціями не звертаються до поліції люди. Щодоби ми опрацьовуємо близько 2000 дзвінків на лінію "102": інформаційного, кримінального та адміністративного характеру, втім інколи, як і цього разу, господарі просять допомогти своїм чотирилапим друзям", — прокоментував порятунок собаки Нєбитов.

Керівник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов оприлюднив фото та відео порятунку тварини. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили чоловіка та жінку, які займались незаконним продажем диких та екзотичних тварин і жорстоко поводились з ними. Тварин продавали через інтернет-оголошення та соціальні мережі. Під час обшуків в квартирах торгівців знайшли сотні рідкісних видів птахів та тварин, деякі з них були геть виснажені. Правоохоронці також виявили безліч підробок ветеринарних документів.

Київський зоопарк прийняв пів сотні вихованців з вилучених у нелегальних продавців тварин для досудового утримання. Перебування у власників становило загрозу їхньому життю. Наразі тварини під наглядом ветеринарів та фахівців Київського зоопарку проходять реабілітацію



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися