По Київській області нанесли ракетний удар

Що відомо про нічні обстріли

У Київській області під ракетний обстріл російських окупантів цієї ночі потрапила одна з громад регіону. Про це розповів керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

За його словами, вночі сили Протиповітряної оборони ліквідували ворожі повітряні об’єкти, через це в Київській області було чутно вибухи.

"Росіяни тероризують Київщину вночі. Маємо декілька прильотів в одній із громад області. На місці працюють рятувальники та всі екстрені служби. Триває ліквідація пожежі та наслідків удару", — заявив Кулеба.

Голова Київської обласної військової адміністрації додав, що внаслідок обстрілів, за попередньої інформацією, жертв і постраждалих немає. Посадовець закликав мешканців Київської області не фіксувати місце влучання снарядів та не викладати фото- і відеоматеріали до соціальних мереж. Інші подробиці нічних обстрілів поки що невідомі.

Нагадаємо, днями у Київській області українські військові відбили щонайменше чотири потужних ракетних атаки. Керівник регіональної поліції оприлюднив фото місця падіння однієї зі збитих ракет російських окупантів в одному із районів Київської області. Ворожу ракету збили в суботу, 22 жовтня. На місці працювали поліцейські та працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Окрім того, днями в Обухівському районі Київської області з водойми дістали уламки збитої ракети російських окупантів. Про збиту ракету, що впала у водойму, рятувальникам розповіли місцеві мешканці. Люди звернулися з проханням щодо обстеження місцевої акваторії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями в Броварах під час повітряної тривоги прогримів потужний вибух. Броварський міський голова Ігор Сапожко повідомив, що над містом був знищений ворожий безпілотник.

Дивіться також відео, як патрульні поліцейські збили дрон-камікадзе над Києвом.

Читайте також, що у Вишгородському районі Київської області знайшли ворожий безпілотник-розвідник.

Джерело: https://t.me/OleksiyKuleba


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися