На Київщині дістали з водойми уламки збитої ракети (ФОТО)

Подробиці розповіли рятувальники

В Обухівському районі Київської області з водойми дістали уламки збитої ракети російських окупантів. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій України в регіоні, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, про збиту ракету, що впала у водойму в Обухівському районі місцеві мешканці повідомили 17 жовтня. Люди звернулися з проханням щодо обстеження місцевої акваторії.

"Група підводного розмінування та спеціальних водолазних робіт мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України здійснила перевірку акваторії та вилучила бойову частину збитої ворожої ракети", — повідомили в ДСНС України у Київській області.

У відомстві зазначили, що на піротехнічну службу Київщини припадає левова частка піротехнічних робіт, які не припиняються з перших днів повномасштабної війни в Україні. У Державній службі з надзвичайних ситуацій України в Київській області оприлюднили фото збитої російської ракети, що дістали з водойми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні у Броварах під час повітряної тривоги прогримів потужний вибух. Броварський міський голова Ігор Сапожко повідомив, що над містом був знищений ворожий безпілотник.

Нагадаємо, сьогодні, 18 жовтня, під час повітряної тривоги Київ знову потрапив під ворожі обстріли. Три вибухи сталися на об’єкті енергетичної інфраструктури у Деснянському районі столиці. Мер Києва Віталій Кличко розповів, що внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів пошкоджені два об’єкти критичної інфраструктури. Через це на лівому березі столиці було частково відсутнє світло та водопостачання, їх вже відновили.

Спочатку було відомо про двох загиблих людей та одну поранену людину. Згодом мер Києва Віталій Кличко повідомив, що кількість загиблих зросла до трьох. Усі жертви — працівники енергетичного підприємства. Після ракетних обстрілів на ТЕЦ у Києві триває розбір завалів.

Дивіться також відео, як патрульні поліцейські збили дрон-камікадзе над Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися