Внаслідок ракетних обстрілів Києва є загиблі та поранені

Що відомо про потерпілих

Внаслідок ракетних обстрілів Деснянського району Києва є загиблі та поранені. Про це повідомили у Київській міській прокуратурі та в енергетичній компанії "ДТЕК Енерго", передають "Коментарі".

В столичній прокуратурі заявили, що внаслідок ракетних обстрілів та вибухів на лівому березі Києва, що сталися сьогодні, 18 жовтня, загинули двоє людей, ще одну людину поранено.

В компанії "ДТЕК Енерго" повідомили, що 18 жовтня від обстрілів російських окупантів повторно постраждали два енергетичні підприємства. Внаслідок вибухів на об’єктах критичної інфраструктури поранено сім працівників компанії "ДТЕК Енерго". Усім потерпілим оперативно надали медичну допомогу, викликали "швидкі" та доставлено у лікарню. Від отриманих важких травм один з поранених помер в автомобілі швидкої допомоги.

Внаслідок вибухів енергетичне обладнання зазнало серйозних ушкоджень, додали в "ДТЕК Енерго". За фактами обстрілу ТЕЦ в Деснянському районі Києва слідчі Служби безпеки України розпочали кримінальне провадження.

Нагадаємо, сьогодні, 18 жовтня, під час повітряної тривоги Київ знову потрапив під ворожі обстріли. Три вибухи сталися на об’єкті енергетичної інфраструктури у Деснянському районі столиці. Мер Києва Віталій Кличко розповів, що внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів пошкоджені два об’єкти критичної інфраструктури. Через це на лівому березі столиці частково відсутнє світло та водопостачання. Триває ліквідація аварійної ситуації.

Енергетична компанія "ДТЕК Київські регіональні електромережі" попередила мешканців Київської області про перебої в електропостачанні через черговий потужний обстріл Києва. Через пошкодження внаслідок вибухів енергетичного об’єкту інфраструктури в Києві є перебої в електропостачанні в Броварському та Вишгородському районах Київщини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок атаки ворожих безпілотників 17 жовтня в Шевченківському районі столиці стався вибух в житловому будинку. Окрім того, ще в одній будівлі виникла масштабна пожежа на площі понад 250 квадратних метрів. Було відомо, що від вибуху після обстрілів Києва під завалами будинку загинула жінка, одну літню жінку вдалося врятувати. Пізніше стало відомо, що кількість жертв зрослаСеред загиблих — подружня пара — чоловік та його вагітна дружина, а також 59-річна жінка.  Згодом з-під завалів дістали тіло ще одного загиблого чоловіка. Сьогодні, 18 жовтня, з-під завалів зруйнованого будинку дістали тіло літньої жінки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися