Кількість загиблих внаслідок вибухів на ТЕЦ у Києві зросла

Подробиці розповів мер столиці

У Києві зросла кількість загиблих внаслідок ракетних обстрілів теплоелектроцентралі в Деснянському районі столиці. Про це розповів Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

"В результаті сьогоднішньої атаки на критичну інфраструктуру Києва загинули троє людей. Це — співробітники одного з об’єктів критичної інфраструктури. Два об'єкти зазнали значних пошкоджень", — повідомив Кличко.

Мер Києва додав, що столичні комунальні та аварійні служби роблять все можливе, щоб ліквідувати наслідки надзвичайної ситуації. Енергетичні об’єкти критичної інфраструктури столиці значно пошкоджени.

"Об’єкти дуже пошкодженні. Зараз служби роблять все можливе, щоб ліквідувати наслідки. З цим було пов’язано тимчасове відключення електроенергії та водопостачання в деяких районах Києва. Зараз вже відновлено і водопостачання, і електропостачання", — заявив Кличко.

Київський міський голова закликав киян з порозумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні, 18 жовтня, під час повітряної тривоги Київ знову потрапив під ворожі обстріли. Три вибухи сталися на об’єкті енергетичної інфраструктури у Деснянському районі столиці. Мер Києва Віталій Кличко розповів, що внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів пошкоджені два об’єкти критичної інфраструктури. Через це на лівому березі столиці частково відсутнє світло та водопостачання. Триває ліквідація аварійної ситуації. Було відомо про двох загиблих людей та одну поранену. Після ракетних обстрілів на ТЕЦ у Києві триває розбір завалів.

Нагадаємо, внаслідок атаки ворожих безпілотників 17 жовтня в Шевченківському районі столиці стався вибух в житловому будинку. Окрім того, ще в одній будівлі виникла масштабна пожежа на площі понад 250 квадратних метрів. Було відомо, що від вибуху після обстрілів Києва під завалами будинку загинула жінка, одну літню жінку вдалося врятувати. Пізніше стало відомо, що кількість жертв зрослаСеред загиблих — подружня пара — чоловік та його вагітна дружина, а також 59-річна жінка.  Згодом з-під завалів дістали тіло ще одного загиблого чоловіка. Сьогодні, 18 жовтня, з-під завалів зруйнованого будинку дістали тіло літньої жінки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися