Ще у двох районах Київщини лунатимуть вибухи

Де заплановані роботи з розмінування

У Бучанському та Вишгородському районах можливі звуки вибухів через знищення вибухонебезпечних предметів шляхом підриву. Про це попередили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

"Сьогодні, 27 жовтня, з 10:00 до 15:00 у Бучанському районі та з 14:00 до 15:00 у Вишгородському районі піротехніки будуть знешкоджувати вибухонебезпечні предмети, залишені окупантами", — йдеться в повідомленні відомства.

Окрім того, в Білоцерківському районі Київської області на ТДВ "Рокитнянський спецкар'єр" почали проведення вибухових робіт.

Мешканців Київської області закликали зберігати спокій, бути обачними та довіряти інформації лише з офіційних джерел.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вночі 26 жовтня російські окупанти дронами-камікадзе здійснили удари по об’єкту інфраструктури на території однієї з громад Київської області. Внаслідок ворожої атаки сталася пожежа. Зараз на місці обстрілів працюють прокурори, слідчі та експерти, які фіксують черговий воєнний злочин російських окупантів. Наслідки обстрілів ворожими безпілотниками ліквідують працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій. За фактом порушення законів та звичаїв війни розпочали кримінальне провадження. Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Служби безпеки України у Києві та Київській області.

Днями у Київській області українські військові відбили щонайменше чотири потужних ракетних атаки. Керівник регіональної поліції оприлюднив фото місця падіння однієї зі збитих ракет російських окупантів в одному із районів Київської області.

Окрім того, днями в Обухівському районі Київської області з водойми дістали уламки збитої ракети російських окупантів. Про збиту ракету, що впала у водойму, рятувальникам розповіли місцеві мешканці. Люди звернулися з проханням щодо обстеження місцевої акваторії.

Читайте також, під час нічної атаки російських окупантів у Київській області знищили кілька дронів-шахедів.

Джерело: https://t.me/kyivoda/6570


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися