На Київщині сталася масштабна пожежа на складі (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Броварському районі Київської області загасили масштабну пожежу у складській будівлі. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в регіоні, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа на складі сталася вночі. Горіла складська будівля в селі Безуглівка на території Згурівської громади. Склад розташований на Парковому провулку. Пожежа виникла в середині металевої складської будівлі, де знаходяться палети для опалення. Вогонь охопив майже 1,8 тисяч квадратних метрів площі.

Загасити пожежу вдалося за півтори години. Після цього на складі довелося розбирати руїни та вивозити із суміжних приміщень дві тисячі тон насіння соняшнику та дві сотні тон врятованої від вогню кукурудзи. У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Київській області оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом ліквідували масштабну пожежу у складській будівлі. Пожежа сталася у Вишгородському районі Київської області. Горіла складська будівля в селі Нові Петрівці на вулиці Новопромисловій. Тут загорілась крівля двоповерхової складської будівлі та була загроза розповсюдження вогню. Пожежу понад п’ять годин гасили три десятки рятувальників.

Нагадаємо, у Київській області молодий хлопець холоднокровно наніс матері десять ударів ножем та в деталях продумав план втечі. 18-річного хлопця затримали працівники кримінальної поліції біля платформ залізничного вокзалу у Києві з квитком до Івано-Франківська. 

Читайте також, що на Київщині горів спиртовий цех цукрового заводу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися