В Броварах сталася масштабна пожежа в багатоповерхівці (ФОТО)

Подробиці розповіли рятувальники

В Броварах під час пожежі в багатоповерховому житловому будинку загинув чоловік. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Київській області, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа сталася сьогодні, 13 листопада, через нехтування правилами безпеки під час використання відкритого вогню в приміщенні. Горіла квартира на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Незалежності. Через це довелося евакуювати десять мешканців під’їзду. Ще двох людей врятували.

"Відспівування покійниці завершилось пожежею та забрало ще одне життя. Зі слів очевидців, саме вогонь зі свічки став причиною загорання в квартирі", — заявили в ДСНС.

Вогонь в квартирі вдалося загасити за годину. Пожежу ліквідували майже два десятки працівників ДСНС. Під час розвідки рятувальники знайшли тіло загиблого 55-річного чоловіка та тіло 82-річної небіжчиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в селі під Броварами сталася ДТП за участю бензовозу та легкового автомобілю. Внаслідок зіткнення водій легковика був заблокований в салоні. Аварія сталася в селі Княжичі поблизу кафе.

Читайте також, що під Києвом власник водойми відмовив рятувальникам у доступі до води під час гасіння пожежі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися