Вибух в багатоповерхівці у Києві вщент зруйнував квартиру (ФОТО, ВІДЕО)

Нові подробиці надзвичайної події

Стали відомі подробиці вибуху в багатоповерхівці у Києві. Про наслідки розповіли в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, внаслідок вибуху в багатоповерхівці у Подільському районі Києва сталася пожежа. Горіла квартира на дев’ятому поверсі 17-поверхового житлового будинку на вулиці Сергія Данченко, 34. Пожежа супроводжувалась сильним задимленням. Рятувальники евакуювали дванадцять мешканців будинку, з них — трьох дітей. В гасінні пожежі брали участь три десятки співробітників Головного управління ДСНС України у Києві.

Вогонь вдалося загасити за годину. Складність гасіння пожежі полягала в тому, що прибудинкова територія була щільно запаркована, тому рятувальникам доводилося витрачати час на прокладання магістральних ліній.

Жертв та постраждалих немає. Однак квартира вщент зруйнована вибухом та пожежею. Причину виникнення пожежі внаслідок вибуху раніше озвучили в столичній поліції. Правоохоронці заявили, що вибух в квартирі стався через підзарядку портативного акумулятору.

Нагадаємо, в Броварах під час пожежі в багатоповерхівці загинув чоловік. Горіла квартира на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Незалежності. Через це довелося евакуювати мешканців під’їзду. Пожежу гасили майже два десятки працівників ДСНС. Під час розвідки рятувальники знайшли тіло загиблого 55-річного чоловіка та тіло 82-річної небіжчиці. Саме вогонь від свічки під час відспівування став причиною пожежі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом від чадного газу загинули троє людей. Трагедія сталася в Софіївській Борщагівці. В одній із квартир на другому поверсі виявили тіла молодого подружжя. Загиблі були курсантами одного із навчальних закладів. У цьому ж будинку на четвертому поверсі виявили і тіло 17-річної дівчини, яка також загинула від отруєння. В обох квартирах було встановлено автономні газові котли для обігріву.

Читайте також, що під Києвом власник водойми відмовив рятувальникам в доступі до води під час гасіння пожежі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися