В поліції показали прольот та збиття ворожої ракети над Київщиною (ВІДЕО)

Повітряна тривога триває

Проліт однієї з ворожих ракет над Київської області зафіксували на відео. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

"Ця ворожа ракета пролетіла саме над одним із районів Київщини. Прошу усіх залишатись в укриттях. Загроза повітряної атаки окупантів триває", — прокоментував Нєбитов.

Керівник регіональної поліції оприлюднив відео прольоту ракети російських окупантів над Київською областю, а згодом — як її збили ППО.

про ще одне влучання ворожої ракети в багатоповерхівку в Печерському районі Києва.

У військовій адміністрації Києва закликали киян перебувати в укриттях та повідомили, що над столицею збито чотири ворожих ракети.

Повітряна тривога у Києві та Київській області триває. Під час повітряної тривоги керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба закликав мешканців залишатися в укриттях через загрозу ракетного обстрілу та не ігнорувати сигнал повітряної тривоги.

Водночас мер Броварів Ігор Сапожко попередив, що існує значна імовірність атаки на об'єкти інфраструктури Київської області.  

Читайте також, що в Києві та області під час ракетного обстрілу ввели екстрені відключення світла.

Читайте также